0495 - 591288 info@wintersdranken.nl
Selecteer een pagina

Assortiment

Winters is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren van een zeer uitgebreid pakket dranken en drankgerelateerde producten.

Ons assortiment

Ons assortiment omvat naast de gangbare dranken voor iedereen een uitbreiding voor de liefhebber.Er is een grote keuze uit wijnen, port, sherry, whisk(e)y, cognac, distillaten, likeuren en natuurlijk onze oer-Hollandse producten zoals jenevers. Ook is er een uitgebreid assortiment geschenkartikelen, waarbij u bovendien altijd een cadeau op maat kunt laten samenstellen.

Wijnen

We hebben een grote keuze aan verschillende soorten wijnen. Witte, rode of misschien toch een rosé wijn. Droge of juiste zoete wijn? Het is maar net wat je lekker vindt en voor welke gelegenheid je het wilt gebruiken. Voor iedereen is er wel een passende wijn te vinden. 

Speciaal bieren

Wil je eens iets anders dan de standaard pils? Dan is ons assortiment met speciaal bieren precies waar je naar op zoek bent. Met vele verschillende smaken vind je hier altijd een speciaal bier wat aansluit op jouw smaak.

Fris

Even geen zin in een drankje met alcohol? Dan hebben we ook een groot assortiment aan frisdranken. Wil je juist liever eens iets anders? Gebruik dan fris als onderdeel om je eigen mixdrank te creëren zoals sinas met safari, of sprite met bacardi.

Cadeau artikelen

Verjaardag, jubileum, huwelijk of een relatiegeschenk nodig? Je wilt iets leuks, origineels en passend bij de gelegenheid? Dan ben je bij Winters aan het juiste adres. Van bierpakket tot wijnpakket, speciaal biertje of een lekkere champagne? Voor iedereen hebben we wel een smaakvol cadeau.

Gedistilleerd

Gedistilleerde drank heeft een alcoholpercentage van minimaal 15%. Bekende dranken zijn jenever, gin en whisky. Zeer geschikt als lekkere borrel voor in de avond.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag10:00u - 18:00u
Woensdag10:00u - 18:00u
Donderdag10:00u - 18:00u
Vrijdag10:00u - 20:00u
Zaterdag10:00u - 17:00u
ZondagGesloten

Locatie

Sterkselseweg 6/8
6026 EB Maarheeze

Tel. 0495 - 591288
Email: info@wintersdranken.nl