0495 - 591288 info@wintersdranken.nl

Cadeau artikelen

Op zoek naar een origineel cadeau? bij winters hebben we verschillende soorten geschenk en cadeaupakketten. hier vind je altijd het juiste cadeau voor iedere gelegenheid.

Leuk en origineel!

Wil je een leuk en origineel cadeau? Zoek dan niet verder. Winters heeft verschillende soorten cadeau artikelen voor elke gelegenheid. Van bierpakketten tot wijnpakketten, een speciaal biertje of een lekker champagne? Voor iedereen hebben we wel een smaakvol cadeau in ons assortiment.

Bierpakket

Een bierpakket kun je maken zoals je zelf wilt. Verschillende speciaalbiertjes of heb je liever pils van verschillende merken? Het kan allenmaal. Een bierpakket is een goed cadeau wat vaak gegeven wordt voor een verjaardag of een jubileum.

Kom gerust een keer langs bij Winter en dan helpen we jou met het prefecte bierpakket samen te stellen. 

Wijnpakket

Een wijnpakket is een wordt vaak gegeven bij bijvoorbeeld een bruiloft. Onze wijnpakketten worden speciaal voor jou samengesteld aan de hand van je wensen. Samenstellen gaat op basis van kleur, land, smaakprofiel of druif. Zo krijg je een pakket met wijnen die allemaal bij elkaar passen.

Dit is echt een uniek cadeau om van te genieten. Bij Winters hebben we een ruim assortiment aan wijnen. Rode, witte, zoet of droog, De keuze bij ons is groot. Stel zelf je wijnpakket samen en geef een cadeau waar het bruidspaar nog lang van kan genieten.   

Drankpakket

Niet zo van het bier of wijn? Dan kun je altijd een drankpakket als cadeau geven. Een lekkere likeur of een zachte whisky. Dit cadeau is perfect voor iedere gelegenheid.

Hier kan dan ook nog een leuk glaasje bij zo dat je cadeau helemaal compleet is. Een drankpakket kun je precies zo maken dat het perfect aansluit bij de persoon voor wie het cadeau is. 

Kom gerust in de winkel kijken naar de mogelijkheden!

Zien we je snel?

Winters Dranken, jouw slijterij in Maarheeze!
Vlakbij Weert – Nederweert – Budel – Someren – Heeze – Asten – Cranendonck – Valkenswaard

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag10:00u - 18:00u
Woensdag10:00u - 18:00u
Donderdag10:00u - 18:00u
Vrijdag10:00u - 20:00u
Zaterdag10:00u - 17:00u
ZondagGesloten

Locatie

Sterkselseweg 6/8
6026 EB Maarheeze

Tel. 0495 - 591288
Email: info@wintersdranken.nl