0495 - 591288 info@wintersdranken.nl

Nieuws

Voor alle leuke nieuwtjes in en rondom onze winkel

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Het speciaalbiertje van de maand is de Oedipus Manneliefde. Dit biertje is voornamelijk populair onder jongeren. Door het opvallende label is het een speciaalbiertje dat vaak cadeau wordt gedaan.De Oedipus Mannenliefde is een frisse en fruitige Saison gebrouwen met Szechuan Peper, lemon grass en Sorachi Ace hop. Deze ingrediënten zorgen voor een frisse, fruitige smaak met veel citrus. Deze Saison drinkt lekker weg en is daardoor voor veel mensen toegankelijk.Voor de Oedipus Mannenliefde en vele andere speciaalbieren ben je bij Winters aan het juiste adres. Hopelijk zien we je snel bij onze winkel in Maarheeze!

2 dagen geleden

Het speciaalbiertje van de maand is de Oedipus Manneliefde. Dit biertje is voornamelijk populair onder jongeren. Door het opvallende label is het een speciaalbiertje dat vaak cadeau wordt gedaan.

De Oedipus Mannenliefde is een frisse en fruitige Saison gebrouwen met Szechuan Peper, lemon grass en Sorachi Ace hop. Deze ingrediënten zorgen voor een frisse, fruitige smaak met veel citrus. Deze Saison drinkt lekker weg en is daardoor voor veel mensen toegankelijk.

Voor de Oedipus Mannenliefde en vele andere speciaalbieren ben je bij Winters aan het juiste adres. Hopelijk zien we je snel bij onze winkel in Maarheeze!
... Bekijk meerBekijk minder

De meeste mensen zijn volop aan het genieten van de zomerdagen. Het liefst doen we dat natuurlijk met een lekker verfrissend drankje in de hand. Lekker in het park, aan het strand of gewoon thuis. Wil je eens wat anders dan bier of wijn? Ga dan voor cider. Dit drankje is fruitiger dan bier en verfrissender dan wijn. De meest bekende soort cider is appelcider, maar er zijn ook ciders op basis van andere fruitsoorten.Kom langs in onze winkel in Maarheeze voor en ruim assortiment aan zomerse drankjes.

2 weken geleden

De meeste mensen zijn volop aan het genieten van de zomerdagen. Het liefst doen we dat natuurlijk met een lekker verfrissend drankje in de hand. Lekker in het park, aan het strand of gewoon thuis. Wil je eens wat anders dan bier of wijn? Ga dan voor cider. Dit drankje is fruitiger dan bier en verfrissender dan wijn. De meest bekende soort cider is appelcider, maar er zijn ook ciders op basis van andere fruitsoorten.

Kom langs in onze winkel in Maarheeze voor en ruim assortiment aan zomerse drankjes.
... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag is het Tequila Dag. Daar klinken we graag op met een cocktailrecept die perfect is voor een warme zomerdag, namelijk de Paloma. Deze cocktail is in Mexico populairder dan de margarita, zeker het proberen waard dus! Benodigdheden:- 50 ml blanco tequila
- 120 ml Spa Fruit Pink Grapefruit
- Halve limoen
- Snufje zout
- IJsblokjesZo maak je ‘m: vul een longdrinkglas met ijsblokjes, voeg daarna de tequila toe en vul het aan met de Spa Fruit. Knijp de halve limoen uit in het glas, roer dit goed en garneer het vervolgens met een partje limoen en een snufje zout.

3 weken geleden

Vandaag is het Tequila Dag. Daar klinken we graag op met een cocktailrecept die perfect is voor een warme zomerdag, namelijk de Paloma. Deze cocktail is in Mexico populairder dan de margarita, zeker het proberen waard dus! Benodigdheden:

- 50 ml blanco tequila
- 120 ml Spa Fruit Pink Grapefruit
- Halve limoen
- Snufje zout
- IJsblokjes

Zo maak je ‘m: vul een longdrinkglas met ijsblokjes, voeg daarna de tequila toe en vul het aan met de Spa Fruit. Knijp de halve limoen uit in het glas, roer dit goed en garneer het vervolgens met een partje limoen en een snufje zout.
... Bekijk meerBekijk minder

Heb je een barbecue op de planning? Daar hoort een lekker drankje bij! Een biertje bij de barbecue is natuurlijk altijd goed, maar er zijn meer mogelijkheden. Sangria, een typisch Spaans drankje, is namelijk ook uitermate geschikt. Je hebt het volgende nodig:
- één fles rode wijn
- halve fles limonade (sinas of citroen)
- koffiekopje brandy
- koffiekopje triple sec
- koffiekopje witte vermouthMix alle ingrediënten in een mooie glazen karaf en voeg gesneden appel, perzik sinaasappel toe. Tip: laat de sangria minimaal 2 uur in de koelkast staan, dan komen de smaken nog beter tot zijn recht!

4 weken geleden

Heb je een barbecue op de planning? Daar hoort een lekker drankje bij! Een biertje bij de barbecue is natuurlijk altijd goed, maar er zijn meer mogelijkheden. Sangria, een typisch Spaans drankje, is namelijk ook uitermate geschikt. Je hebt het volgende nodig:
- één fles rode wijn
- halve fles limonade (sinas of citroen)
- koffiekopje brandy
- koffiekopje triple sec
- koffiekopje witte vermouth

Mix alle ingrediënten in een mooie glazen karaf en voeg gesneden appel, perzik sinaasappel toe. Tip: laat de sangria minimaal 2 uur in de koelkast staan, dan komen de smaken nog beter tot zijn recht!
... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag de dag zijn er talloze speciaalbieren in alle soorten, maten en smaken. Genoeg keuze dus! Weet je niet welk speciaalbiertje jij moet kiezen? In onze winkel helpen we je graag verder.Onze tip: Haal verschillende speciaalbiertjes in huis en organiseer een bierproeverij met vrienden of familie. Zo kom je er vanzelf achter welk biertje het beste bij jou past!

1 maand geleden

Vandaag de dag zijn er talloze speciaalbieren in alle soorten, maten en smaken. Genoeg keuze dus! Weet je niet welk speciaalbiertje jij moet kiezen? In onze winkel helpen we je graag verder.

Onze tip: Haal verschillende speciaalbiertjes in huis en organiseer een bierproeverij met vrienden of familie. Zo kom je er vanzelf achter welk biertje het beste bij jou past!
... Bekijk meerBekijk minder

Vorig weekend is officieel de zomer van start gegaan. Bij deze seizoenswisseling hoort natuurlijk een passende cocktail, daarom delen wij graag dit recept voor de Tequila Sunrise! Benodigdheden:
- 45 ml tequila
- 90 ml sinaasappelsap
- 15 ml grenadine
- IJsklontjesVul een glas met de tequila, het sinaasappelsap en de ijsklontjes. Meng dit door elkaar. Voeg daarna geleidelijk de grenadine toe. Roer dit niet door, het zakt vanzelf naar de onderkant van het glas. Dit zorgt voor het mooie effect van de ondergaande zon. Cheers!

2 maanden geleden

Vorig weekend is officieel de zomer van start gegaan. Bij deze seizoenswisseling hoort natuurlijk een passende cocktail, daarom delen wij graag dit recept voor de Tequila Sunrise! Benodigdheden:
- 45 ml tequila
- 90 ml sinaasappelsap
- 15 ml grenadine
- IJsklontjes

Vul een glas met de tequila, het sinaasappelsap en de ijsklontjes. Meng dit door elkaar. Voeg daarna geleidelijk de grenadine toe. Roer dit niet door, het zakt vanzelf naar de onderkant van het glas. Dit zorgt voor het mooie effect van de ondergaande zon. Cheers!
... Bekijk meerBekijk minder

Waan je in Cuba met de Cuba Libre. Dit drankje werd volgens de legende geboren in een kroeg in Havana, de hoofdstad van Cuba. Voor deze mix heb je het volgende nodig: 50 ml BACARDÍ Carta Oro, 100 ml koude cola, 2 partjes limoen en ijsklontjes. Cheers!

2 maanden geleden

Waan je in Cuba met de Cuba Libre. Dit drankje werd volgens de legende geboren in een kroeg in Havana, de hoofdstad van Cuba. Voor deze mix heb je het volgende nodig: 50 ml BACARDÍ Carta Oro, 100 ml koude cola, 2 partjes limoen en ijsklontjes. Cheers! ... Bekijk meerBekijk minder

21 juni is het Vaderdag! Verras je vader daarom met een smaakvol cadeau. Of je je vader nou blij maakt met een goede fles wijn of met een lekker speciaal biertje, wij hebben voor ieder wat wils. Naast ons ruime assortiment aan dranken heb je bij ons ook de mogelijkheid om een cadeaupakket samen te stellen.Kom langs in onze winkel, daar helpen we je graag verder!

2 maanden geleden

21 juni is het Vaderdag! Verras je vader daarom met een smaakvol cadeau. Of je je vader nou blij maakt met een goede fles wijn of met een lekker speciaal biertje, wij hebben voor ieder wat wils. Naast ons ruime assortiment aan dranken heb je bij ons ook de mogelijkheid om een cadeaupakket samen te stellen.

Kom langs in onze winkel, daar helpen we je graag verder!
... Bekijk meerBekijk minder

Wijn kan spectaculair tot zijn recht komen naast een lekker gerecht. Het blijft echter lastig om deze combinaties te maken, want welke wijn past nu bij welk gerecht? Een gerecht met een hoog smaakgehalte vraagt bijvoorbeeld om een wijn met een intense smaak.Meer weten over wijn en spijs combinaties? Vraag het een van onze medewerkers!

2 maanden geleden

Wijn kan spectaculair tot zijn recht komen naast een lekker gerecht. Het blijft echter lastig om deze combinaties te maken, want welke wijn past nu bij welk gerecht? Een gerecht met een hoog smaakgehalte vraagt bijvoorbeeld om een wijn met een intense smaak.

Meer weten over wijn en spijs combinaties? Vraag het een van onze medewerkers!
... Bekijk meerBekijk minder

Zoals velen wel weten is tequila een Mexicaanse drank. Tequila is een distillaat op basis van het sap van de blauwe agave, dit is een grote vetplant met stekelige bladeren. Wil je tequila op de traditionele manier drinken, dan drink je hem puur zonder citroen en zout. Ook is tequila zeer geschikt voor een lekkere cocktail!Kom voor tequila en andere sterke dranken langs in onze winkel in Maarheeze. Wij staan voor je klaar.

3 maanden geleden

Zoals velen wel weten is tequila een Mexicaanse drank. Tequila is een distillaat op basis van het sap van de blauwe agave, dit is een grote vetplant met stekelige bladeren. Wil je tequila op de traditionele manier drinken, dan drink je hem puur zonder citroen en zout. Ook is tequila zeer geschikt voor een lekkere cocktail!

Kom voor tequila en andere sterke dranken langs in onze winkel in Maarheeze. Wij staan voor je klaar.
... Bekijk meerBekijk minder

Wil jij jezelf (of een ander) verwennen met een heerlijke koffie met likeur? Maak dan deze Spanish coffee met likeur43! Je hebt het volgende nodig:
- 50 ml Licor 43
- 200 ml warme filterkoffie
- slagroom licht geklopte slagroom
- kaneelpoederZo maak je het: schenk de koffie in een mooi glas en voeg daar de Licor 43 aan toe. Schenk of spuit de slagroom in een mooie toef erop en garneer met kaneelpoeder. ¡salud!

3 maanden geleden

Wil jij jezelf (of een ander) verwennen met een heerlijke koffie met likeur? Maak dan deze Spanish coffee met likeur43! Je hebt het volgende nodig:
- 50 ml Licor 43
- 200 ml warme filterkoffie
- slagroom licht geklopte slagroom
- kaneelpoeder

Zo maak je het: schenk de koffie in een mooi glas en voeg daar de Licor 43 aan toe. Schenk of spuit de slagroom in een mooie toef erop en garneer met kaneelpoeder. ¡salud!
... Bekijk meerBekijk minder

Door het vele thuis zitten lijken de opties voor een gezellige avond minimaal, maar niets is minder waar! Organiseer een spelletjesavond met jouw huisgenoten of gezin. Verzamel je leukste bordspellen en haal wat lekkere hapjes en drankjes in huis. Kom voor een ruim assortiment aan dranken langs in onze winkel in Maarheeze.Wie daag jij uit?

3 maanden geleden

Door het vele thuis zitten lijken de opties voor een gezellige avond minimaal, maar niets is minder waar! Organiseer een spelletjesavond met jouw huisgenoten of gezin. Verzamel je leukste bordspellen en haal wat lekkere hapjes en drankjes in huis. Kom voor een ruim assortiment aan dranken langs in onze winkel in Maarheeze.

Wie daag jij uit?
... Bekijk meerBekijk minder

Aanstaande zondag is het Moederdag. Ben jij nog op zoek naar een cadeautje om jouw moeder mee te verrassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan dranken en ook de mogelijkheid om een leuk cadeaupakket samen te stellen.Kom langs in onze winkel, morgen zijn we geopend van 09:00u - 17:00u!

3 maanden geleden

Aanstaande zondag is het Moederdag. Ben jij nog op zoek naar een cadeautje om jouw moeder mee te verrassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan dranken en ook de mogelijkheid om een leuk cadeaupakket samen te stellen.

Kom langs in onze winkel, morgen zijn we geopend van 09:00u - 17:00u!
... Bekijk meerBekijk minder

Wist je dat… het witte wijnglas zo is ontworpen dat het de smaak van de wijn verbetert en het aroma vasthoudt? Een wit wijnglas is kleiner en smaller dan een wijnglas voor rode wijn. In een breed glas vervliegen de aroma’s direct doordat er een groter oppervlak aan de lucht blootgesteld wordt. In een smaller wijnglas worden de aroma’s beter behouden. Het smalle glas zorgt er ook voor dat de wijn langer koel blijft. Want een koud wijntje smaakt toch echt lekker dan lauw.Meer weten over witte wijnen of bijbehorende glazen? Vraag het een van onze medewerkers!

3 maanden geleden

Wist je dat… het witte wijnglas zo is ontworpen dat het de smaak van de wijn verbetert en het aroma vasthoudt? Een wit wijnglas is kleiner en smaller dan een wijnglas voor rode wijn. In een breed glas vervliegen de aroma’s direct doordat er een groter oppervlak aan de lucht blootgesteld wordt. In een smaller wijnglas worden de aroma’s beter behouden. Het smalle glas zorgt er ook voor dat de wijn langer koel blijft. Want een koud wijntje smaakt toch echt lekker dan lauw.

Meer weten over witte wijnen of bijbehorende glazen? Vraag het een van onze medewerkers!
... Bekijk meerBekijk minder

Helaas zit een vakantie of gewoon “even ertussenuit” er momenteel niet in. Haal daarom de vakantie in huis! Waan je op een zonnige plek in een wijngaard, aan het strand of in de bergen met een heerlijk zomerse wijn.Kom voor de beste wijnen langs in onze winkel in Maarheeze. Wij staan voor je klaar!

3 maanden geleden

Helaas zit een vakantie of gewoon “even ertussenuit” er momenteel niet in. Haal daarom de vakantie in huis! Waan je op een zonnige plek in een wijngaard, aan het strand of in de bergen met een heerlijk zomerse wijn.

Kom voor de beste wijnen langs in onze winkel in Maarheeze. Wij staan voor je klaar!
... Bekijk meerBekijk minder

Dit jaar wordt er met Koningsdag om 16:00 uur een nationale toost gehouden. Dit is een toost op het leven, goede gezondheid, solidariteit en tegen eenzaamheid. Dit zijn begrippen die in deze periode centraal staan. Ga jij deelnemen aan de nationale toost vanuit huis, jouw balkon, achtertuin of dakterras?Wij wensen iedereen een fijne Koningsdag en heffen uiteraard zelf ook het glas. 🔸🥂

4 maanden geleden

Dit jaar wordt er met Koningsdag om 16:00 uur een nationale toost gehouden. Dit is een toost op het leven, goede gezondheid, solidariteit en tegen eenzaamheid. Dit zijn begrippen die in deze periode centraal staan. Ga jij deelnemen aan de nationale toost vanuit huis, jouw balkon, achtertuin of dakterras?

Wij wensen iedereen een fijne Koningsdag en heffen uiteraard zelf ook het glas. 🔸🥂
... Bekijk meerBekijk minder

Niks te doen dit weekend? Wij helpen je graag een handje met een lekker recept voor de ‘Long Island iced tea’ cocktail. Ondanks dat de naam het doet vermoeden, zit er in de Long Island Iced Tea geen ijsthee. Dit is wat je allemaal nodig hebt:
• 15 ml wodka
• 15 ml tequila
• 15 ml gin
• 15 ml witte rum
• 15 ml triple sec
• 60 ml cola
• 10 ml citroensap
• schijfje limoen
• ijsblokjes
Vul een longdrinkglas voor de helft met ijsblokjes. Voeg de rum, gin, wodka, tequila, triple sec en het citroensap toe. Voeg daarna de cola toe en versier vervolgens het glas met een partje limoen. Cheers!

4 maanden geleden

Niks te doen dit weekend? Wij helpen je graag een handje met een lekker recept voor de ‘Long Island iced tea’ cocktail. Ondanks dat de naam het doet vermoeden, zit er in de Long Island Iced Tea geen ijsthee. Dit is wat je allemaal nodig hebt:
• 15 ml wodka
• 15 ml tequila
• 15 ml gin
• 15 ml witte rum
• 15 ml triple sec
• 60 ml cola
• 10 ml citroensap
• schijfje limoen
• ijsblokjes
Vul een longdrinkglas voor de helft met ijsblokjes. Voeg de rum, gin, wodka, tequila, triple sec en het citroensap toe. Voeg daarna de cola toe en versier vervolgens het glas met een partje limoen. Cheers!
... Bekijk meerBekijk minder

Het weekend is weer aangebroken. Voor veel mensen staat het weekend normaal gesproken in het teken van drankjes, gezelligheid en vrienden (buiten de deur). Door de huidige coronacrisis is dat wel anders, maar ondanks dat kunnen we er maar beter het beste van maken! Trommel bijvoorbeeld al je vrienden op voor een videogesprek onder het genot van een lekker drankje. Zo haal je toch een beetje de gezelligheid in huis!

4 maanden geleden

Het weekend is weer aangebroken. Voor veel mensen staat het weekend normaal gesproken in het teken van drankjes, gezelligheid en vrienden (buiten de deur). Door de huidige coronacrisis is dat wel anders, maar ondanks dat kunnen we er maar beter het beste van maken! Trommel bijvoorbeeld al je vrienden op voor een videogesprek onder het genot van een lekker drankje. Zo haal je toch een beetje de gezelligheid in huis! ... Bekijk meerBekijk minder

Door het corona virus zitten er veel mensen thuis, maar er zijn ook bedrijven waar medewerkers juist extra hard moeten werken in deze tijd. Beloon hun harde werken met een lekker biertje of een flesje wijn. Ook jarigen die hun verjaardagsfeestjes hebben moeten afzeggen verdienen het om toch in het zonnetje gezet te worden. Bij Winters hebben we verschillende soorten cadeaupakketten.Het pakket kunnen we precies samenstellen naar jouw wensen, bijvoorbeeld met een leuk glaasje zodat jouw cadeau helemaal compleet is. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom gerust langs in onze winkel!

4 maanden geleden

Door het corona virus zitten er veel mensen thuis, maar er zijn ook bedrijven waar medewerkers juist extra hard moeten werken in deze tijd. Beloon hun harde werken met een lekker biertje of een flesje wijn. Ook jarigen die hun verjaardagsfeestjes hebben moeten afzeggen verdienen het om toch in het zonnetje gezet te worden. Bij Winters hebben we verschillende soorten cadeaupakketten.

Het pakket kunnen we precies samenstellen naar jouw wensen, bijvoorbeeld met een leuk glaasje zodat jouw cadeau helemaal compleet is. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom gerust langs in onze winkel!
... Bekijk meerBekijk minder

Wist je dat… Licor 43 zijn naam te danken heeft aan het feit dat het drankje uit maar liefst 43 verschillende ingrediënten bestaat? Benieuwd naar deze smaak sensatie? Wij hebben een leuke actie voor je!Een fles Licor 43 met een inhoud 70cl voor maar €15,95.

4 maanden geleden

Wist je dat… Licor 43 zijn naam te danken heeft aan het feit dat het drankje uit maar liefst 43 verschillende ingrediënten bestaat? Benieuwd naar deze smaak sensatie? Wij hebben een leuke actie voor je!

Een fles Licor 43 met een inhoud 70cl voor maar €15,95.
... Bekijk meerBekijk minder

Het coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal. Wij zijn gewoon geopend op de tijden zoals je van ons gewend bent. Om het winkelen voor iedereen zo veilig mogelijk te houden, willen wij je wel vragen om je aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Wij zijn ons ook zeer bewust van de verantwoordelijkheid die wij hebben in het bieden van een veilige winkelomgeving. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat voor ons bovenaan.Wij bedanken je voor je begrip en hopen je snel te zien in onze winkel in Maarheeze!

5 maanden geleden

Het coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal. Wij zijn gewoon geopend op de tijden zoals je van ons gewend bent. Om het winkelen voor iedereen zo veilig mogelijk te houden, willen wij je wel vragen om je aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Wij zijn ons ook zeer bewust van de verantwoordelijkheid die wij hebben in het bieden van een veilige winkelomgeving. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat voor ons bovenaan.

Wij bedanken je voor je begrip en hopen je snel te zien in onze winkel in Maarheeze!
... Bekijk meerBekijk minder

Wil je eens iets anders dan standaard bier? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met vele verschillende smaken vind je bij ons altijd een speciaalbier wat aansluit op jouw smaak.Ook is het mogelijk om een uniek bierpakket met verschillende speciaalbiertjes samen te stellen. Ideaal als je op zoek bent naar een smaakvol cadeau. Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door het ruime assortiment.

5 maanden geleden

Wil je eens iets anders dan standaard bier? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met vele verschillende smaken vind je bij ons altijd een speciaalbier wat aansluit op jouw smaak.

Ook is het mogelijk om een uniek bierpakket met verschillende speciaalbiertjes samen te stellen. Ideaal als je op zoek bent naar een smaakvol cadeau. Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door het ruime assortiment.
... Bekijk meerBekijk minder

De perfecte margarita maak je gemakkelijk zelf thuis! Dit is wat je nodig hebt:· 35 ml tequila
· 20 ml Cointreau of Triple Sec
· 15 ml limoen- of citroensapHeb jij weleens een margarita cocktail gedronken?

5 maanden geleden

De perfecte margarita maak je gemakkelijk zelf thuis! Dit is wat je nodig hebt:

· 35 ml tequila
· 20 ml Cointreau of Triple Sec
· 15 ml limoen- of citroensap

Heb jij weleens een margarita cocktail gedronken?
... Bekijk meerBekijk minder

De Gin-Tonic is vandaag de dag niet meer weg te denken in een restaurant. Deze cocktail is niet alleen simpel, maar vooral erg lekker. Voor een perfecte Gin-Tonic is het volgende nodig: de juiste verhoudingen, de beste ingrediënten en een goede dosis liefde. Neem eens een kijkje in onze winkel voor de beste basis van jouw Gin-Tonic.

5 maanden geleden

De Gin-Tonic is vandaag de dag niet meer weg te denken in een restaurant. Deze cocktail is niet alleen simpel, maar vooral erg lekker. Voor een perfecte Gin-Tonic is het volgende nodig: de juiste verhoudingen, de beste ingrediënten en een goede dosis liefde. Neem eens een kijkje in onze winkel voor de beste basis van jouw Gin-Tonic. ... Bekijk meerBekijk minder

Het vinden van de juiste whiskyglazen is niet altijd even makkelijk. Er zijn veel verschillende soorten glazen die allemaal een eigen functie hebben. Het juiste whiskyglas zorgt voor de beste smaak- en geursensatie.Het glas op de foto is een tumblerglas. Dit klassieke glas gebruik je niet alleen voor whisky of whisky on the rocks, maar ook voor sommige whiskycocktails. Door de breedte is het glas erg geschikt voor cocktails. Typische cocktails voor het tumbler glas zijn de Old Fashioned Cocktail en de whisky sour.Meer weten over whisky en bijbehorende glazen? Kom langs in onze winkel en vraag het aan een van onze medewerkers!

5 maanden geleden

Het vinden van de juiste whiskyglazen is niet altijd even makkelijk. Er zijn veel verschillende soorten glazen die allemaal een eigen functie hebben. Het juiste whiskyglas zorgt voor de beste smaak- en geursensatie.

Het glas op de foto is een tumblerglas. Dit klassieke glas gebruik je niet alleen voor whisky of whisky on the rocks, maar ook voor sommige whiskycocktails. Door de breedte is het glas erg geschikt voor cocktails. Typische cocktails voor het tumbler glas zijn de Old Fashioned Cocktail en de whisky sour.

Meer weten over whisky en bijbehorende glazen? Kom langs in onze winkel en vraag het aan een van onze medewerkers!
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Koop de glazen bij Bouma !,

Laad meer

Heb jij je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Niet? Schrijf je dan nu snel in om de laatste nieuwtjes en aabiedingen te ontvangen

Openingstijden

Maandag
13:00u - 18:00u
Dinsdag09:00u - 18:00u
Woensdag09:00u - 18:00u
Donderdag09:00u - 18:00u
Vrijdag09:00u - 20:00u
Zaterdag09:00u - 17:00u
ZondagGesloten

Locatie

Sterkselseweg 6/8
6026 EB Maarheeze

Tel. 0495 - 591288
Email: info@wintersdranken.nl