0495 - 591288 info@wintersdranken.nl

Nieuws

Voor alle leuke nieuwtjes in en rondom onze winkel

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Zoek dan niet verder! Wij hebben verschillende soorten cadeau artikelen voor elke gelegenheid. Van bierpakketten tot wijnpakketten, een goede fles whisky of een lekkere champagne. Voor iedereen hebben we wel een smaakvol cadeau in ons assortiment. Naast onze pakketten in onze winkel is het ook mogelijk om zelf een cadeaupakket samen te stellen.Kom langs in onze winkel in Maarheeze, hier helpen wij je graag verder.

4 weken geleden

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Zoek dan niet verder! Wij hebben verschillende soorten cadeau artikelen voor elke gelegenheid. Van bierpakketten tot wijnpakketten, een goede fles whisky of een lekkere champagne. Voor iedereen hebben we wel een smaakvol cadeau in ons assortiment. Naast onze pakketten in onze winkel is het ook mogelijk om zelf een cadeaupakket samen te stellen.

Kom langs in onze winkel in Maarheeze, hier helpen wij je graag verder.
... Bekijk meerBekijk minder

Ook bij de herfst hoort een lekkere cocktail, dus vandaag delen wij het recept voor de Manhattan! De Manhattan is een klassieker onder de cocktails en past perfect bij het herfstige weer. Het volgende heb je nodig:- 60 ml Rye Whisky
- 30 ml Martini Rosso
- 3 scheutjes Angostura bitters
- ijsblokjes
- Cocktail kersZo maak je de Manhattan: vul een shaker of groot glas met ijsblokjes. Voeg 60 ml Rye whisky, 30 ml Martini Rosso en 3 scheutjes Angostura Bitters toe. Roer dit gedurende 20 seconden rustig door, schenk uit, en zeef het in een martini glas. Garneer tenslotte met een cocktail kers. Cheers!

1 maand geleden

Ook bij de herfst hoort een lekkere cocktail, dus vandaag delen wij het recept voor de Manhattan! De Manhattan is een klassieker onder de cocktails en past perfect bij het herfstige weer. Het volgende heb je nodig:

- 60 ml Rye Whisky
- 30 ml Martini Rosso
- 3 scheutjes Angostura bitters
- ijsblokjes
- Cocktail kers

Zo maak je de Manhattan: vul een shaker of groot glas met ijsblokjes. Voeg 60 ml Rye whisky, 30 ml Martini Rosso en 3 scheutjes Angostura Bitters toe. Roer dit gedurende 20 seconden rustig door, schenk uit, en zeef het in een martini glas. Garneer tenslotte met een cocktail kers. Cheers!
... Bekijk meerBekijk minder

Het speciaalbiertje van de maand is een biertje uit de regio: de Achel bruin! Dit speciaalbiertje heeft een hoge gisting en gist na op de fles. Het donkere mout geeft een aangename zoetheid aan de smaak en geur. Het bier heeft tonen van karamel, banaan en vijgen. De smaak is zacht en vol, maar heeft een sterke afdronk.De Trappist Achel wordt sinds 1850 gebrouwen binnen de muren van De Achelse Kluis onder toezicht van de monnikengemeenschap. Trappist Achel is één van de slechts 14 Trappisten die voldoet aan de strenge eisen van het ATP-Label. Deze eisen omvatten dat de productie van het bier plaats vindt binnen de kloostermuren onder toezicht van de monniken.Heb jij dit biertje al ooit gedronken?

1 maand geleden

Het speciaalbiertje van de maand is een biertje uit de regio: de Achel bruin! Dit speciaalbiertje heeft een hoge gisting en gist na op de fles. Het donkere mout geeft een aangename zoetheid aan de smaak en geur. Het bier heeft tonen van karamel, banaan en vijgen. De smaak is zacht en vol, maar heeft een sterke afdronk.

De Trappist Achel wordt sinds 1850 gebrouwen binnen de muren van De Achelse Kluis onder toezicht van de monnikengemeenschap. Trappist Achel is één van de slechts 14 Trappisten die voldoet aan de strenge eisen van het ATP-Label. Deze eisen omvatten dat de productie van het bier plaats vindt binnen de kloostermuren onder toezicht van de monniken.

Heb jij dit biertje al ooit gedronken?
... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag is het Nationale Bokbierdag, een lekker bokbiertje kan dus niet ontbreken!Bokbier is ontstaan in Beieren, Duitsland. Om precies te zijn in de beroemde Middeleeuwse bierstad Einbeck. Einbecker bier werd op z’n Beiers uitgesproken als “Ainpöckisch bier”, verkort werd dat weer Ainpöck, wat eindigde in “ein bock”. Dit is de naam waaronder wij het bier tegenwoordig kennen: bokbier. Tegenwoordig worden er veel verschillende bokbiertjes gebrouwen, dus keuze genoeg!Welk bokbiertje drink jij vandaag?

2 maanden geleden

Vandaag is het Nationale Bokbierdag, een lekker bokbiertje kan dus niet ontbreken!

Bokbier is ontstaan in Beieren, Duitsland. Om precies te zijn in de beroemde Middeleeuwse bierstad Einbeck. Einbecker bier werd op z’n Beiers uitgesproken als “Ainpöckisch bier”, verkort werd dat weer Ainpöck, wat eindigde in “ein bock”. Dit is de naam waaronder wij het bier tegenwoordig kennen: bokbier. Tegenwoordig worden er veel verschillende bokbiertjes gebrouwen, dus keuze genoeg!

Welk bokbiertje drink jij vandaag?
... Bekijk meerBekijk minder

Wij wensen iedereen een fijn weekend! Bij het weekend hoort natuurlijk een goede fles wijn. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vind je bij ons enkel producten van de beste kwaliteit. We hebben een grote keuze aan verschillende soorten wijnen. Witte, rode of een rosé wijn? Droge of juiste zoete wijn? Het is maar net wat je lekker vindt en tijdens welke gelegenheid je het wilt drinken.In onze winkel vertellen we je graag meer over onze wijnen. Kom langs in Maarheeze en laat je verrassen!

2 maanden geleden

Wij wensen iedereen een fijn weekend! Bij het weekend hoort natuurlijk een goede fles wijn. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vind je bij ons enkel producten van de beste kwaliteit. We hebben een grote keuze aan verschillende soorten wijnen. Witte, rode of een rosé wijn? Droge of juiste zoete wijn? Het is maar net wat je lekker vindt en tijdens welke gelegenheid je het wilt drinken.

In onze winkel vertellen we je graag meer over onze wijnen. Kom langs in Maarheeze en laat je verrassen!
... Bekijk meerBekijk minder

Sauvignon Blanc is een witte wijn die door veel mensen graag gedronken wordt. De smaak is vaak te herkennen door het droge en levendige karakter en een gemiddelde tot hoge zuurgraad. Afhankelijk van het land van herkomst van de wijn proef je verschillende smaakinvloeden. Wanneer de wijn uit een relatief koel klimaat afkomstig is, is de wijn vaak wat frisser van smaak. Bij een warm klimaat proef je vaak meer tropische en fruitige smaken.Ben je op zoek naar een goede Sauvignon Blanc? Kom dan zeker langs in onze winkel in Maarheeze, hier helpen we je graag verder.

2 maanden geleden

Sauvignon Blanc is een witte wijn die door veel mensen graag gedronken wordt. De smaak is vaak te herkennen door het droge en levendige karakter en een gemiddelde tot hoge zuurgraad. Afhankelijk van het land van herkomst van de wijn proef je verschillende smaakinvloeden. Wanneer de wijn uit een relatief koel klimaat afkomstig is, is de wijn vaak wat frisser van smaak. Bij een warm klimaat proef je vaak meer tropische en fruitige smaken.

Ben je op zoek naar een goede Sauvignon Blanc? Kom dan zeker langs in onze winkel in Maarheeze, hier helpen we je graag verder.
... Bekijk meerBekijk minder

Audacia wijnen zijn heerlijke en onderscheidende wijnen. Deze Zuid-Afrikaanse rode wijnen bevatten namelijk géén toegevoegde sulfieten én conserveringsmiddelen. Zo dragen deze wijnen bij aan een gezondere levensstijl! Heb jij deze wijnen nog niet geproefd? Kom dan naar onze winkel gelegen aan de Sterkselseweg 6-8 te Maarheeze.www.wintersdranken.nl | www.audaciawijnen.nl#audacianederland #audaciawines #veganfriendly #redwine #nosulfatesadded

2 maanden geleden

Audacia wijnen zijn heerlijke en onderscheidende wijnen. Deze Zuid-Afrikaanse rode wijnen bevatten namelijk géén toegevoegde sulfieten én conserveringsmiddelen. Zo dragen deze wijnen bij aan een gezondere levensstijl! Heb jij deze wijnen nog niet geproefd? Kom dan naar onze winkel gelegen aan de Sterkselseweg 6-8 te Maarheeze.

www.wintersdranken.nl | www.audaciawijnen.nl

#audacianederland #audaciawines #veganfriendly #redwine #NoSulfatesAdded
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden

Een gepast drankje voor elke gelegenheid, bij ons ben je aan het juiste adres!

Of je nou op zoek bent naar een drankje voor thuis op de bank, bij het eten of een borrel om mee te proosten met goed gezelschap.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan (speciaal)bieren, wijnen, (vintage) port, sherry, whisky, cognac, distillaten, likeuren en natuurlijk echte Hollandse producten zoals jenevers. Ook voor een relatiegeschenk kun je bij ons terecht!

(Sterkselseweg 6/8, Maarheeze)
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Verkopen jullie ook al De Laatste Brouwers bier?

Wil Beun kijk hier!

Wesley de Vries 😏

Geweldige tent ! 👍🏻👍🏻

Tom Weet je nog dat we tijdens fietsen langs die drankhandel in Maarheeze kwamen? 😉

Tsja, bij de Achelse Kluis bestaat dit niet meer, dus we moeten het er maar mee doen maar beter dan daar kan het niet meer worden ; de rest is alleen maar een slap aftreksel van die bier hemel 😭😭😭

View more comments

Een goede fles whisky bewaar je misschien het liefst voor een speciale gelegenheid, maar hoe doe je dit het beste? Wij geven je graag een aantal tips! Allereerst is het belangrijk om de fles op een zo constant mogelijke temperatuur te houden, het liefst op kamertemperatuur. Daarnaast is het van belang dat de fles die je bewaart vol genoeg is. Bij een halflege fles komt de whisky teveel in contact met zuurstof, waardoor de kwaliteit achteruit gaat. Je kunt de whisky dan beter in een kleinere fles bewaren. Tot slot is ons advies om de fles rechtop te houden. Whisky kan namelijk bederven wanneer deze te veel in aanraking komt met de kurk.Ben je op zoek naar een goede fles whisky? Kom dan langs in onze winkel in Maarheeze voor en ruim assortiment aan whisky.

3 maanden geleden

Een goede fles whisky bewaar je misschien het liefst voor een speciale gelegenheid, maar hoe doe je dit het beste? Wij geven je graag een aantal tips! Allereerst is het belangrijk om de fles op een zo constant mogelijke temperatuur te houden, het liefst op kamertemperatuur. Daarnaast is het van belang dat de fles die je bewaart vol genoeg is. Bij een halflege fles komt de whisky teveel in contact met zuurstof, waardoor de kwaliteit achteruit gaat. Je kunt de whisky dan beter in een kleinere fles bewaren. Tot slot is ons advies om de fles rechtop te houden. Whisky kan namelijk bederven wanneer deze te veel in aanraking komt met de kurk.

Ben je op zoek naar een goede fles whisky? Kom dan langs in onze winkel in Maarheeze voor en ruim assortiment aan whisky.
... Bekijk meerBekijk minder

Naast Audacia wijnen uit Zuid-Afrika bevat ons assortiment ook speciale wijnen uit Argentinië. Alpasión wijnen. Deze wijnen, afkomstig uit Uco Valley, Mendoza zijn minstens 18 maanden gerijpt in Franse Bordeaux-stijl vaten en zijn krachtig en vol van smaak. Meer weten over deze bijzondere wijnen? Kom langs in onze winkel!www.wintersdranken.nl
www.alpasion.nl

3 maanden geleden

Naast Audacia wijnen uit Zuid-Afrika bevat ons assortiment ook speciale wijnen uit Argentinië. Alpasión wijnen. Deze wijnen, afkomstig uit Uco Valley, Mendoza zijn minstens 18 maanden gerijpt in Franse Bordeaux-stijl vaten en zijn krachtig en vol van smaak. Meer weten over deze bijzondere wijnen? Kom langs in onze winkel!

www.wintersdranken.nl
www.alpasion.nl
... Bekijk meerBekijk minder

Het speciaalbiertje van de maand is de Oedipus Manneliefde. Dit biertje is voornamelijk populair onder jongeren. Door het opvallende label is het een speciaalbiertje dat vaak cadeau wordt gedaan.De Oedipus Mannenliefde is een frisse en fruitige Saison gebrouwen met Szechuan Peper, lemon grass en Sorachi Ace hop. Deze ingrediënten zorgen voor een frisse, fruitige smaak met veel citrus. Deze Saison drinkt lekker weg en is daardoor voor veel mensen toegankelijk.Voor de Oedipus Mannenliefde en vele andere speciaalbieren ben je bij Winters aan het juiste adres. Hopelijk zien we je snel bij onze winkel in Maarheeze!

4 maanden geleden

Het speciaalbiertje van de maand is de Oedipus Manneliefde. Dit biertje is voornamelijk populair onder jongeren. Door het opvallende label is het een speciaalbiertje dat vaak cadeau wordt gedaan.

De Oedipus Mannenliefde is een frisse en fruitige Saison gebrouwen met Szechuan Peper, lemon grass en Sorachi Ace hop. Deze ingrediënten zorgen voor een frisse, fruitige smaak met veel citrus. Deze Saison drinkt lekker weg en is daardoor voor veel mensen toegankelijk.

Voor de Oedipus Mannenliefde en vele andere speciaalbieren ben je bij Winters aan het juiste adres. Hopelijk zien we je snel bij onze winkel in Maarheeze!
... Bekijk meerBekijk minder

De meeste mensen zijn volop aan het genieten van de zomerdagen. Het liefst doen we dat natuurlijk met een lekker verfrissend drankje in de hand. Lekker in het park, aan het strand of gewoon thuis. Wil je eens wat anders dan bier of wijn? Ga dan voor cider. Dit drankje is fruitiger dan bier en verfrissender dan wijn. De meest bekende soort cider is appelcider, maar er zijn ook ciders op basis van andere fruitsoorten.Kom langs in onze winkel in Maarheeze voor en ruim assortiment aan zomerse drankjes.

4 maanden geleden

De meeste mensen zijn volop aan het genieten van de zomerdagen. Het liefst doen we dat natuurlijk met een lekker verfrissend drankje in de hand. Lekker in het park, aan het strand of gewoon thuis. Wil je eens wat anders dan bier of wijn? Ga dan voor cider. Dit drankje is fruitiger dan bier en verfrissender dan wijn. De meest bekende soort cider is appelcider, maar er zijn ook ciders op basis van andere fruitsoorten.

Kom langs in onze winkel in Maarheeze voor en ruim assortiment aan zomerse drankjes.
... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag is het Tequila Dag. Daar klinken we graag op met een cocktailrecept die perfect is voor een warme zomerdag, namelijk de Paloma. Deze cocktail is in Mexico populairder dan de margarita, zeker het proberen waard dus! Benodigdheden:- 50 ml blanco tequila
- 120 ml Spa Fruit Pink Grapefruit
- Halve limoen
- Snufje zout
- IJsblokjesZo maak je ‘m: vul een longdrinkglas met ijsblokjes, voeg daarna de tequila toe en vul het aan met de Spa Fruit. Knijp de halve limoen uit in het glas, roer dit goed en garneer het vervolgens met een partje limoen en een snufje zout.

4 maanden geleden

Vandaag is het Tequila Dag. Daar klinken we graag op met een cocktailrecept die perfect is voor een warme zomerdag, namelijk de Paloma. Deze cocktail is in Mexico populairder dan de margarita, zeker het proberen waard dus! Benodigdheden:

- 50 ml blanco tequila
- 120 ml Spa Fruit Pink Grapefruit
- Halve limoen
- Snufje zout
- IJsblokjes

Zo maak je ‘m: vul een longdrinkglas met ijsblokjes, voeg daarna de tequila toe en vul het aan met de Spa Fruit. Knijp de halve limoen uit in het glas, roer dit goed en garneer het vervolgens met een partje limoen en een snufje zout.
... Bekijk meerBekijk minder

Heb je een barbecue op de planning? Daar hoort een lekker drankje bij! Een biertje bij de barbecue is natuurlijk altijd goed, maar er zijn meer mogelijkheden. Sangria, een typisch Spaans drankje, is namelijk ook uitermate geschikt. Je hebt het volgende nodig:
- één fles rode wijn
- halve fles limonade (sinas of citroen)
- koffiekopje brandy
- koffiekopje triple sec
- koffiekopje witte vermouthMix alle ingrediënten in een mooie glazen karaf en voeg gesneden appel, perzik sinaasappel toe. Tip: laat de sangria minimaal 2 uur in de koelkast staan, dan komen de smaken nog beter tot zijn recht!

4 maanden geleden

Heb je een barbecue op de planning? Daar hoort een lekker drankje bij! Een biertje bij de barbecue is natuurlijk altijd goed, maar er zijn meer mogelijkheden. Sangria, een typisch Spaans drankje, is namelijk ook uitermate geschikt. Je hebt het volgende nodig:
- één fles rode wijn
- halve fles limonade (sinas of citroen)
- koffiekopje brandy
- koffiekopje triple sec
- koffiekopje witte vermouth

Mix alle ingrediënten in een mooie glazen karaf en voeg gesneden appel, perzik sinaasappel toe. Tip: laat de sangria minimaal 2 uur in de koelkast staan, dan komen de smaken nog beter tot zijn recht!
... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag de dag zijn er talloze speciaalbieren in alle soorten, maten en smaken. Genoeg keuze dus! Weet je niet welk speciaalbiertje jij moet kiezen? In onze winkel helpen we je graag verder.Onze tip: Haal verschillende speciaalbiertjes in huis en organiseer een bierproeverij met vrienden of familie. Zo kom je er vanzelf achter welk biertje het beste bij jou past!

5 maanden geleden

Vandaag de dag zijn er talloze speciaalbieren in alle soorten, maten en smaken. Genoeg keuze dus! Weet je niet welk speciaalbiertje jij moet kiezen? In onze winkel helpen we je graag verder.

Onze tip: Haal verschillende speciaalbiertjes in huis en organiseer een bierproeverij met vrienden of familie. Zo kom je er vanzelf achter welk biertje het beste bij jou past!
... Bekijk meerBekijk minder

Vorig weekend is officieel de zomer van start gegaan. Bij deze seizoenswisseling hoort natuurlijk een passende cocktail, daarom delen wij graag dit recept voor de Tequila Sunrise! Benodigdheden:
- 45 ml tequila
- 90 ml sinaasappelsap
- 15 ml grenadine
- IJsklontjesVul een glas met de tequila, het sinaasappelsap en de ijsklontjes. Meng dit door elkaar. Voeg daarna geleidelijk de grenadine toe. Roer dit niet door, het zakt vanzelf naar de onderkant van het glas. Dit zorgt voor het mooie effect van de ondergaande zon. Cheers!

5 maanden geleden

Vorig weekend is officieel de zomer van start gegaan. Bij deze seizoenswisseling hoort natuurlijk een passende cocktail, daarom delen wij graag dit recept voor de Tequila Sunrise! Benodigdheden:
- 45 ml tequila
- 90 ml sinaasappelsap
- 15 ml grenadine
- IJsklontjes

Vul een glas met de tequila, het sinaasappelsap en de ijsklontjes. Meng dit door elkaar. Voeg daarna geleidelijk de grenadine toe. Roer dit niet door, het zakt vanzelf naar de onderkant van het glas. Dit zorgt voor het mooie effect van de ondergaande zon. Cheers!
... Bekijk meerBekijk minder

Waan je in Cuba met de Cuba Libre. Dit drankje werd volgens de legende geboren in een kroeg in Havana, de hoofdstad van Cuba. Voor deze mix heb je het volgende nodig: 50 ml BACARDÍ Carta Oro, 100 ml koude cola, 2 partjes limoen en ijsklontjes. Cheers!

5 maanden geleden

Waan je in Cuba met de Cuba Libre. Dit drankje werd volgens de legende geboren in een kroeg in Havana, de hoofdstad van Cuba. Voor deze mix heb je het volgende nodig: 50 ml BACARDÍ Carta Oro, 100 ml koude cola, 2 partjes limoen en ijsklontjes. Cheers! ... Bekijk meerBekijk minder

21 juni is het Vaderdag! Verras je vader daarom met een smaakvol cadeau. Of je je vader nou blij maakt met een goede fles wijn of met een lekker speciaal biertje, wij hebben voor ieder wat wils. Naast ons ruime assortiment aan dranken heb je bij ons ook de mogelijkheid om een cadeaupakket samen te stellen.Kom langs in onze winkel, daar helpen we je graag verder!

6 maanden geleden

21 juni is het Vaderdag! Verras je vader daarom met een smaakvol cadeau. Of je je vader nou blij maakt met een goede fles wijn of met een lekker speciaal biertje, wij hebben voor ieder wat wils. Naast ons ruime assortiment aan dranken heb je bij ons ook de mogelijkheid om een cadeaupakket samen te stellen.

Kom langs in onze winkel, daar helpen we je graag verder!
... Bekijk meerBekijk minder

Wijn kan spectaculair tot zijn recht komen naast een lekker gerecht. Het blijft echter lastig om deze combinaties te maken, want welke wijn past nu bij welk gerecht? Een gerecht met een hoog smaakgehalte vraagt bijvoorbeeld om een wijn met een intense smaak.Meer weten over wijn en spijs combinaties? Vraag het een van onze medewerkers!

6 maanden geleden

Wijn kan spectaculair tot zijn recht komen naast een lekker gerecht. Het blijft echter lastig om deze combinaties te maken, want welke wijn past nu bij welk gerecht? Een gerecht met een hoog smaakgehalte vraagt bijvoorbeeld om een wijn met een intense smaak.

Meer weten over wijn en spijs combinaties? Vraag het een van onze medewerkers!
... Bekijk meerBekijk minder

Zoals velen wel weten is tequila een Mexicaanse drank. Tequila is een distillaat op basis van het sap van de blauwe agave, dit is een grote vetplant met stekelige bladeren. Wil je tequila op de traditionele manier drinken, dan drink je hem puur zonder citroen en zout. Ook is tequila zeer geschikt voor een lekkere cocktail!Kom voor tequila en andere sterke dranken langs in onze winkel in Maarheeze. Wij staan voor je klaar.

6 maanden geleden

Zoals velen wel weten is tequila een Mexicaanse drank. Tequila is een distillaat op basis van het sap van de blauwe agave, dit is een grote vetplant met stekelige bladeren. Wil je tequila op de traditionele manier drinken, dan drink je hem puur zonder citroen en zout. Ook is tequila zeer geschikt voor een lekkere cocktail!

Kom voor tequila en andere sterke dranken langs in onze winkel in Maarheeze. Wij staan voor je klaar.
... Bekijk meerBekijk minder

Wil jij jezelf (of een ander) verwennen met een heerlijke koffie met likeur? Maak dan deze Spanish coffee met likeur43! Je hebt het volgende nodig:
- 50 ml Licor 43
- 200 ml warme filterkoffie
- slagroom licht geklopte slagroom
- kaneelpoederZo maak je het: schenk de koffie in een mooi glas en voeg daar de Licor 43 aan toe. Schenk of spuit de slagroom in een mooie toef erop en garneer met kaneelpoeder. ¡salud!

6 maanden geleden

Wil jij jezelf (of een ander) verwennen met een heerlijke koffie met likeur? Maak dan deze Spanish coffee met likeur43! Je hebt het volgende nodig:
- 50 ml Licor 43
- 200 ml warme filterkoffie
- slagroom licht geklopte slagroom
- kaneelpoeder

Zo maak je het: schenk de koffie in een mooi glas en voeg daar de Licor 43 aan toe. Schenk of spuit de slagroom in een mooie toef erop en garneer met kaneelpoeder. ¡salud!
... Bekijk meerBekijk minder

Door het vele thuis zitten lijken de opties voor een gezellige avond minimaal, maar niets is minder waar! Organiseer een spelletjesavond met jouw huisgenoten of gezin. Verzamel je leukste bordspellen en haal wat lekkere hapjes en drankjes in huis. Kom voor een ruim assortiment aan dranken langs in onze winkel in Maarheeze.Wie daag jij uit?

6 maanden geleden

Door het vele thuis zitten lijken de opties voor een gezellige avond minimaal, maar niets is minder waar! Organiseer een spelletjesavond met jouw huisgenoten of gezin. Verzamel je leukste bordspellen en haal wat lekkere hapjes en drankjes in huis. Kom voor een ruim assortiment aan dranken langs in onze winkel in Maarheeze.

Wie daag jij uit?
... Bekijk meerBekijk minder

Aanstaande zondag is het Moederdag. Ben jij nog op zoek naar een cadeautje om jouw moeder mee te verrassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan dranken en ook de mogelijkheid om een leuk cadeaupakket samen te stellen.Kom langs in onze winkel, morgen zijn we geopend van 09:00u - 17:00u!

7 maanden geleden

Aanstaande zondag is het Moederdag. Ben jij nog op zoek naar een cadeautje om jouw moeder mee te verrassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan dranken en ook de mogelijkheid om een leuk cadeaupakket samen te stellen.

Kom langs in onze winkel, morgen zijn we geopend van 09:00u - 17:00u!
... Bekijk meerBekijk minder

Wist je dat… het witte wijnglas zo is ontworpen dat het de smaak van de wijn verbetert en het aroma vasthoudt? Een wit wijnglas is kleiner en smaller dan een wijnglas voor rode wijn. In een breed glas vervliegen de aroma’s direct doordat er een groter oppervlak aan de lucht blootgesteld wordt. In een smaller wijnglas worden de aroma’s beter behouden. Het smalle glas zorgt er ook voor dat de wijn langer koel blijft. Want een koud wijntje smaakt toch echt lekker dan lauw.Meer weten over witte wijnen of bijbehorende glazen? Vraag het een van onze medewerkers!

7 maanden geleden

Wist je dat… het witte wijnglas zo is ontworpen dat het de smaak van de wijn verbetert en het aroma vasthoudt? Een wit wijnglas is kleiner en smaller dan een wijnglas voor rode wijn. In een breed glas vervliegen de aroma’s direct doordat er een groter oppervlak aan de lucht blootgesteld wordt. In een smaller wijnglas worden de aroma’s beter behouden. Het smalle glas zorgt er ook voor dat de wijn langer koel blijft. Want een koud wijntje smaakt toch echt lekker dan lauw.

Meer weten over witte wijnen of bijbehorende glazen? Vraag het een van onze medewerkers!
... Bekijk meerBekijk minder

Helaas zit een vakantie of gewoon “even ertussenuit” er momenteel niet in. Haal daarom de vakantie in huis! Waan je op een zonnige plek in een wijngaard, aan het strand of in de bergen met een heerlijk zomerse wijn.Kom voor de beste wijnen langs in onze winkel in Maarheeze. Wij staan voor je klaar!

7 maanden geleden

Helaas zit een vakantie of gewoon “even ertussenuit” er momenteel niet in. Haal daarom de vakantie in huis! Waan je op een zonnige plek in een wijngaard, aan het strand of in de bergen met een heerlijk zomerse wijn.

Kom voor de beste wijnen langs in onze winkel in Maarheeze. Wij staan voor je klaar!
... Bekijk meerBekijk minder

Laad meer

Heb jij je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Niet? Schrijf je dan nu snel in om de laatste nieuwtjes en aabiedingen te ontvangen

Openingstijden

Maandag
13:00u - 18:00u
Dinsdag09:00u - 18:00u
Woensdag09:00u - 18:00u
Donderdag09:00u - 18:00u
Vrijdag09:00u - 20:00u
Zaterdag09:00u - 17:00u
ZondagGesloten

Locatie

Sterkselseweg 6/8
6026 EB Maarheeze

Tel. 0495 - 591288
Email: info@wintersdranken.nl