0495 - 591288 info@wintersdranken.nl

Nieuws

Voor alle leuke nieuwtjes in en rondom onze winkel

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Vier cijfers, één code en maar één goed antwoord.Ben jij degene die onze kluis weet te kraken?Kom het gauw eens proberen en wie weet win jij jouw aankoopbedrag wel terug!

18 uur geleden

Vier cijfers, één code en maar één goed antwoord.

Ben jij degene die onze kluis weet te kraken?

Kom het gauw eens proberen en wie weet win jij jouw aankoopbedrag wel terug!
... Bekijk meerBekijk minder

Het blijft spannend… De code van de kluis is nog steeds niet gekraakt.Ben jij de genie die onze code wél weet te kraken? Kom dan voor 31 december langs in onze winkel en win je aankoopbedrag terug.Zien we jou binnenkort?

4 weken geleden

Het blijft spannend… De code van de kluis is nog steeds niet gekraakt.

Ben jij de genie die onze code wél weet te kraken? Kom dan voor 31 december langs in onze winkel en win je aankoopbedrag terug.

Zien we jou binnenkort?
... Bekijk meerBekijk minder

Deze dalende temperaturen vragen om een stevige, smaakvolle portwijn. 🍷 Deze zoete en versterkte wijn uit Portugal kenmerkt zich door het alcoholpercentage van 18-20%, waardoor je het gegarandeerd warmer krijgt deze dagen.
Daarnaast is port heerlijk in combinatie met allerlei desserts, zoals kaas en chocolade.In onze ruime wijnkelder vind je een uitgebreid assortiment aan heerlijke portwijnen. Kom eens langs en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers!

1 maand geleden

Deze dalende temperaturen vragen om een stevige, smaakvolle portwijn. 🍷 Deze zoete en versterkte wijn uit Portugal kenmerkt zich door het alcoholpercentage van 18-20%, waardoor je het gegarandeerd warmer krijgt deze dagen.
Daarnaast is port heerlijk in combinatie met allerlei desserts, zoals kaas en chocolade.

In onze ruime wijnkelder vind je een uitgebreid assortiment aan heerlijke portwijnen. Kom eens langs en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers!
... Bekijk meerBekijk minder

Winters Groothandel-Drankenspeciaalzaak begon in 1797 als kleine dorpsbrouwerij, maar is inmiddels uitgegroeid tot totaalaanbieder op het gebied van dranken. Maar wie zijn de gezichten binnen het bedrijf?Graag laten we jullie kennis maken met medewerker Nic Booth.
‘’Goedemorgen! Mijn naam is Nic Booth. Ik ben sinds 1978 werkzaam in de drankensector, waarvan de laatste 16 jaar bij Winters Groothandel-Drankenspeciaalzaak.Ik ben specialist op het gebied van wijnen en gedistilleerd, waardoor je mij voornamelijk in de winkel zult vinden. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het gereedmaken van de bestelorders en het aansturen van logistieke processen. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik heb enorm veel afwisseling in mijn bezigheden en een grote mate van vrijheid.Hoe een gemiddelde dag eruit ziet? Vaak begin ik ’s morgens met het verwerken van e-mails en de bestellingen van de horeca. Dan controleer ik alle binnengekomen producten en ga ik aan de slag in de winkel. Ik zorg dat alle flessen drank netjes zijn aangevuld en de displays in orde zijn. Tussendoor voorzie ik de klanten uiteraard van advies en maak ik een gezellig praatje. Ik ga namelijk pas met een goed gevoel naar huis als de klanten tevreden de deur uit zijn.Wat ik iedereen wil meegeven is dat wij bij Winters-Drankenspeciaalzaak nooit slechte producten zullen verkopen. Kwaliteit en service staan altijd voorop! Verschil van smaak blijft natuurlijk altijd bestaan, dat maakt de mens gelukkig ook zo divers.Een favoriet drankje kiezen vind ik lastig, omdat het erg ligt aan mijn stemming en het jaargetijde. Maar als ik er dan ééntje zou moeten kiezen dan is de ‘Fisk Pure Raw Show Sea-Salt Caramel’ toch wel mijn ultieme favoriet! Een heerlijke blended premium wodka met een subtiele caramel-zeezout smaak. Ik zou zeggen, loop eens binnen en probeer het eens!’’Image attachment

1 maand geleden

Winters Groothandel-Drankenspeciaalzaak begon in 1797 als kleine dorpsbrouwerij, maar is inmiddels uitgegroeid tot totaalaanbieder op het gebied van dranken. Maar wie zijn de gezichten binnen het bedrijf?

Graag laten we jullie kennis maken met medewerker Nic Booth.
‘’Goedemorgen! Mijn naam is Nic Booth. Ik ben sinds 1978 werkzaam in de drankensector, waarvan de laatste 16 jaar bij Winters Groothandel-Drankenspeciaalzaak.

Ik ben specialist op het gebied van wijnen en gedistilleerd, waardoor je mij voornamelijk in de winkel zult vinden. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het gereedmaken van de bestelorders en het aansturen van logistieke processen. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik heb enorm veel afwisseling in mijn bezigheden en een grote mate van vrijheid.

Hoe een gemiddelde dag eruit ziet? Vaak begin ik ’s morgens met het verwerken van e-mails en de bestellingen van de horeca. Dan controleer ik alle binnengekomen producten en ga ik aan de slag in de winkel. Ik zorg dat alle flessen drank netjes zijn aangevuld en de displays in orde zijn. Tussendoor voorzie ik de klanten uiteraard van advies en maak ik een gezellig praatje. Ik ga namelijk pas met een goed gevoel naar huis als de klanten tevreden de deur uit zijn.

Wat ik iedereen wil meegeven is dat wij bij Winters-Drankenspeciaalzaak nooit slechte producten zullen verkopen. Kwaliteit en service staan altijd voorop! Verschil van smaak blijft natuurlijk altijd bestaan, dat maakt de mens gelukkig ook zo divers.

Een favoriet drankje kiezen vind ik lastig, omdat het erg ligt aan mijn stemming en het jaargetijde. Maar als ik er dan ééntje zou moeten kiezen dan is de ‘Fisk Pure Raw Show Sea-Salt Caramel’ toch wel mijn ultieme favoriet! Een heerlijke blended premium wodka met een subtiele caramel-zeezout smaak. Ik zou zeggen, loop eens binnen en probeer het eens!’’
... Bekijk meerBekijk minder

Als je aan de herfst denkt, denk je automatisch aan zwoele rode wijnen. Maar er zijn genoeg prachtige witte wijnen die perfect bij dit seizoen passen. Vaak zijn deze wijnen (deels) hout gelagerd, waardoor er een volle en rijke smaak ontstaat.Wil je graag advies ontvangen over de lekkerste wijnen voor dit seizoen of de beste wijn-spijs combinatie voor jouw gerecht? Kom dan langs in onze winkel, onze medewerkers helpen je graag!

2 maanden geleden

Als je aan de herfst denkt, denk je automatisch aan zwoele rode wijnen. Maar er zijn genoeg prachtige witte wijnen die perfect bij dit seizoen passen. Vaak zijn deze wijnen (deels) hout gelagerd, waardoor er een volle en rijke smaak ontstaat.

Wil je graag advies ontvangen over de lekkerste wijnen voor dit seizoen of de beste wijn-spijs combinatie voor jouw gerecht? Kom dan langs in onze winkel, onze medewerkers helpen je graag!
... Bekijk meerBekijk minder

De weersvoorspelling voor vanavond: 100% kans op wijn! 😉🥂Het is bijna weekend en daar mag op geproost worden. Heb je nog niks lekkers in huis? Geen zorgen! Wij zijn elke vrijdag tot 20:00 uur geopend. Zien we jou vandaag?Fijn weekend allemaal!

2 maanden geleden

De weersvoorspelling voor vanavond: 100% kans op wijn! 😉🥂

Het is bijna weekend en daar mag op geproost worden. Heb je nog niks lekkers in huis? Geen zorgen! Wij zijn elke vrijdag tot 20:00 uur geopend. Zien we jou vandaag?

Fijn weekend allemaal!
... Bekijk meerBekijk minder

Kom jij tussen 11 oktober en 31 december langs in onze winkel? Dan kun je proberen om je aankoopbedrag terug te winnen!Hoe? Door de viercijferige code van onze kluis te kraken!Kom jij het binnenkort proberen?

2 maanden geleden

Kom jij tussen 11 oktober en 31 december langs in onze winkel? Dan kun je proberen om je aankoopbedrag terug te winnen!

Hoe? Door de viercijferige code van onze kluis te kraken!

Kom jij het binnenkort proberen?
... Bekijk meerBekijk minder

Voor de liefhebbers hebben wij een breed aanbod aan heerlijke whisky’s. 🥃Whisky kan zowel als aperitief en digestief gedronken worden. Een lichte, fruitige whisky is vaak geschikter als aperitief, terwijl een zwaardere, rokerige whisky vaak beter past na het eten. Toch blijft dit een kwestie van smaak en dus geheel persoonlijk.Kom langs in onze winkel in Maarheeze en maak kennis met ons assortiment!

2 maanden geleden

Voor de liefhebbers hebben wij een breed aanbod aan heerlijke whisky’s. 🥃

Whisky kan zowel als aperitief en digestief gedronken worden. Een lichte, fruitige whisky is vaak geschikter als aperitief, terwijl een zwaardere, rokerige whisky vaak beter past na het eten. Toch blijft dit een kwestie van smaak en dus geheel persoonlijk.

Kom langs in onze winkel in Maarheeze en maak kennis met ons assortiment!
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Julia Lang veur pap

De herfst is weer aangebroken. Dat betekent veel regen, kou en nog meer regen. Maar de herfst brengt ook zeker wat positiefs met zich mee, namelijk herfstbock! 🍂🍁🍺De herfstbock kenmerkt zich door de moutige karamelsmaak, de robijnrode tot donkere kleur en het alcoholpercentage dat vaak tussen de 5-7% ligt.Heb jij ook het hele jaar uitgekeken naar de allerlekkerste bockbieren? Kom dan eens langs in onze winkel en maak kennis met al het lekkers dat de herfst te bieden heeft.

3 maanden geleden

De herfst is weer aangebroken. Dat betekent veel regen, kou en nog meer regen. Maar de herfst brengt ook zeker wat positiefs met zich mee, namelijk herfstbock! 🍂🍁🍺

De herfstbock kenmerkt zich door de moutige karamelsmaak, de robijnrode tot donkere kleur en het alcoholpercentage dat vaak tussen de 5-7% ligt.

Heb jij ook het hele jaar uitgekeken naar de allerlekkerste bockbieren? Kom dan eens langs in onze winkel en maak kennis met al het lekkers dat de herfst te bieden heeft.
... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden

Laat je verrassen door ons ruime assortiment dat iets biedt voor iedere liefhebber! 🍻🍷🥃🍹 ... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Nu nog een mooie blush uit de Provence🥂👏

Revandoverhuur maarheeze en Winters Groothandel-Drankenspeciaalzaak bundelen hun krachten op het gebied van partyverhuur!Vanaf heden verzorgt Revando Verhuur de partyverhuur van Winters Drankenspeciaalzaak. Een combinatie van mooie en moderne partyrent-materialen, dranken naar keuze en uitstekende service.Kijk gerust eens op www.revandoverhuur.nl voor het complete assortiment.

3 maanden geleden

Revandoverhuur maarheeze en Winters Groothandel-Drankenspeciaalzaak bundelen hun krachten op het gebied van partyverhuur!

Vanaf heden verzorgt Revando Verhuur de partyverhuur van Winters Drankenspeciaalzaak. Een combinatie van mooie en moderne partyrent-materialen, dranken naar keuze en uitstekende service.

Kijk gerust eens op www.revandoverhuur.nl voor het complete assortiment.
... Bekijk meerBekijk minder

Bij ons vind je een zeer breed assortiment bieren, frisdranken, gedistilleerd en wijnen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor cadeaupakketten!Dit alles vind je terug in onze 300 m² winkelruimte en 800 m² magazijn en kelders.Kom eens langs in onze winkel, parkeer de auto voor de deur en laat je adviseren door onze kenners!

3 maanden geleden

Bij ons vind je een zeer breed assortiment bieren, frisdranken, gedistilleerd en wijnen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor cadeaupakketten!

Dit alles vind je terug in onze 300 m² winkelruimte en 800 m² magazijn en kelders.

Kom eens langs in onze winkel, parkeer de auto voor de deur en laat je adviseren door onze kenners!
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

En altijd zeer vriendelijk

Deze zomerse temperaturen vragen om een heerlijke barbecue. Of je nu kiest voor vis, vlees of vegetarisch, een goed glas wijn maakt het helemaal af, maar welke wijn past het best bij welk barbecuegerecht? De mogelijke wijn-spijs combinaties zijn eindeloos.Daarom helpen onze deskundige medewerkers je graag met het vinden van dé perfecte wijn voor jouw BBQ-gerecht. Kom langs in onze winkel en laat je adviseren!

4 maanden geleden

Deze zomerse temperaturen vragen om een heerlijke barbecue. Of je nu kiest voor vis, vlees of vegetarisch, een goed glas wijn maakt het helemaal af, maar welke wijn past het best bij welk barbecuegerecht? De mogelijke wijn-spijs combinaties zijn eindeloos.

Daarom helpen onze deskundige medewerkers je graag met het vinden van dé perfecte wijn voor jouw BBQ-gerecht. Kom langs in onze winkel en laat je adviseren!
... Bekijk meerBekijk minder

Tegenwoordig zijn er al meer dan 2000 speciaalbieren op de markt, in alle soorten en maten. Logisch dat je soms niet meer welk biertje nou het best bij jou of jouw gerecht past.Breng daarom een bezoekje aan onze winkel, hier helpen onze medewerkers jou graag!

4 maanden geleden

Tegenwoordig zijn er al meer dan 2000 speciaalbieren op de markt, in alle soorten en maten. Logisch dat je soms niet meer welk biertje nou het best bij jou of jouw gerecht past.

Breng daarom een bezoekje aan onze winkel, hier helpen onze medewerkers jou graag!
... Bekijk meerBekijk minder

Cocktails maken is dé activiteit voor de zomer. Of je ze nu voor een feestje maakt of alleen voor jezelf, het drinken van een cocktail moet een genietmomentje zijn. 🍹Vandaag delen we het recept van een hele bekende cocktail, maar dan met een zomerse twist: De strawberry mojito! 🍓Wat heb je nodig?
• 45 ml rum
• 2 dessert lepels Rietsuiker
• 4 aardbeien
• 30 ml bruisend water
• Halve limoen / verse munt
• IJsklontjes / crushed iceMet wie ga jij deze zomerse cocktail maken?

4 maanden geleden

Cocktails maken is dé activiteit voor de zomer. Of je ze nu voor een feestje maakt of alleen voor jezelf, het drinken van een cocktail moet een genietmomentje zijn. 🍹

Vandaag delen we het recept van een hele bekende cocktail, maar dan met een zomerse twist: De strawberry mojito! 🍓

Wat heb je nodig?
• 45 ml rum
• 2 dessert lepels Rietsuiker
• 4 aardbeien
• 30 ml bruisend water
• Halve limoen / verse munt
• IJsklontjes / crushed ice

Met wie ga jij deze zomerse cocktail maken?
... Bekijk meerBekijk minder

Internationale bierdag! 🍺Een goede reden om dit weekend in te luiden met jouw favoriete biertje!

4 maanden geleden

Internationale bierdag! 🍺

Een goede reden om dit weekend in te luiden met jouw favoriete biertje!
... Bekijk meerBekijk minder

Rode wijnen zijn vaak voller van smaak en worden vaak niet geassocieerd met de zomer. Toch kunnen rode wijnen prima in de zomer worden gedronken! 🍷Ook gekoelde rode wijn is een trend aan het worden. Kies dan wel voor lichtere rode wijnen die gekoeld kunnen worden. Ook wijnen met een alcoholpercentage onder de 14% en wijnen uit koelere landen, zoals Duitsland, zijn zeer geschikt voor de zomer!

5 maanden geleden

Rode wijnen zijn vaak voller van smaak en worden vaak niet geassocieerd met de zomer. Toch kunnen rode wijnen prima in de zomer worden gedronken! 🍷

Ook gekoelde rode wijn is een trend aan het worden. Kies dan wel voor lichtere rode wijnen die gekoeld kunnen worden. Ook wijnen met een alcoholpercentage onder de 14% en wijnen uit koelere landen, zoals Duitsland, zijn zeer geschikt voor de zomer!
... Bekijk meerBekijk minder

5 maanden geleden

De vakantieperiode is van start gegaan! De zon laat zich vaker zien en de terrassen worden steeds voller. Een speciaal biertje op het terras is dan ook iets wat niet mag ontbreken.

Ook thuis kan je genieten van verschillende heerlijke bieren. Wij hebben een ruim assortiment aan speciaalbieren!
... Bekijk meerBekijk minder

De zomer is dé tijd om te genieten van de verfrissende smaak van een heerlijke cocktail! Vandaag een frisse klassieker met wodka, de Cosmopolitan. 🍸
Wat heb je nodig?
• 45 ml Ketel One Citroen vodka
• 30 ml Cointreau
• 15 ml vers limoensap
• 10 ml cranberry juice
• (Flamed) sinaasappel schilEven goed afmeten, en dan genieten van deze verse, kleurrijke cocktail!

5 maanden geleden

De zomer is dé tijd om te genieten van de verfrissende smaak van een heerlijke cocktail! Vandaag een frisse klassieker met wodka, de Cosmopolitan. 🍸

Wat heb je nodig?
• 45 ml Ketel One Citroen vodka
• 30 ml Cointreau
• 15 ml vers limoensap
• 10 ml cranberry juice
• (Flamed) sinaasappel schil

Even goed afmeten, en dan genieten van deze verse, kleurrijke cocktail!
... Bekijk meerBekijk minder

Stijgende temperaturen en lange zomeravonden, dat vraagt natuurlijk om een goed glas wijn! 🥂Maar wist je al dat door de stijging in temperatuur onze smaak verandert? Veel mensen hebben in de zomer dus meer behoefte aan frissere, lichtere wijnen. Zomerwijnen passen perfect bij een frisse salade of BBQ.Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van de perfecte wijn!

5 maanden geleden

Stijgende temperaturen en lange zomeravonden, dat vraagt natuurlijk om een goed glas wijn! 🥂

Maar wist je al dat door de stijging in temperatuur onze smaak verandert? Veel mensen hebben in de zomer dus meer behoefte aan frissere, lichtere wijnen. Zomerwijnen passen perfect bij een frisse salade of BBQ.

Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van de perfecte wijn!
... Bekijk meerBekijk minder

Speciaalbieren horen bij de zomer! ☀Daarom vind je bij ons, naast de standaard merken, een verzameling speciaal bieren van de bekende-, maar ook van de lokale brouwerijen.Benieuwd naar onze uitgebreide assortiment? Kom dan eens langs in onze winkel!

6 maanden geleden

Speciaalbieren horen bij de zomer! ☀

Daarom vind je bij ons, naast de standaard merken, een verzameling speciaal bieren van de bekende-, maar ook van de lokale brouwerijen.

Benieuwd naar onze uitgebreide assortiment? Kom dan eens langs in onze winkel!
... Bekijk meerBekijk minder

Genieten in de zon met een goed glas wijn, dat klinkt toch heerlijk?Wij hebben een uitgebreid assortiment aan wijnen, voor ieder wat wils.Kom gerust langs in onze winkel in Maarheeze, hier adviseren wij je graag!

6 maanden geleden

Genieten in de zon met een goed glas wijn, dat klinkt toch heerlijk?

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan wijnen, voor ieder wat wils.

Kom gerust langs in onze winkel in Maarheeze, hier adviseren wij je graag!
... Bekijk meerBekijk minder

6 maanden geleden

Zondag is het Vaderdag! ❤

Verras je vader met een mooi cadeaupakket! Kies er een uit ons uitgebreide assortiment of stel zelf een cadeau samen met de favorieten van jóuw vader.
... Bekijk meerBekijk minder

Geslaagd? Dat moet natuurlijk worden beloond!
Bij ons vind je diverse leuke cadeauartikelen.Laat die kurken maar knallen! 🍾🥂🎓

6 maanden geleden

Geslaagd? Dat moet natuurlijk worden beloond!
Bij ons vind je diverse leuke cadeauartikelen.

Laat die kurken maar knallen! 🍾🥂🎓
... Bekijk meerBekijk minder

Limoncello 🍋Een heerlijke verfrissende citroenlikeur uit Zuid-Italië dat wordt gemaakt van enkel citroen, alcohol, suiker en water. Een prachtig puur drankje door de unieke smaak van de Italiaanse citroenen.Wil je limoncello net zo drinken als de Italianen? Bewaar de fles en de glaasjes dan in de vriezer, zodat het ijskoud en beslagen op tafel komt te staan. Drink het dan met kleine nipjes of in één teug. De verfrissende citroensmaak zorgt ervoor dat een opgeblazen gevoel na het lange tafelen meteen verdwijnt.Heerlijk voor op een zomerse dag of na een BBQ!

6 maanden geleden

Limoncello 🍋

Een heerlijke verfrissende citroenlikeur uit Zuid-Italië dat wordt gemaakt van enkel citroen, alcohol, suiker en water. Een prachtig puur drankje door de unieke smaak van de Italiaanse citroenen.

Wil je limoncello net zo drinken als de Italianen? Bewaar de fles en de glaasjes dan in de vriezer, zodat het ijskoud en beslagen op tafel komt te staan. Drink het dan met kleine nipjes of in één teug. De verfrissende citroensmaak zorgt ervoor dat een opgeblazen gevoel na het lange tafelen meteen verdwijnt.

Heerlijk voor op een zomerse dag of na een BBQ!
... Bekijk meerBekijk minder

Laad meer

Heb jij je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Niet? Schrijf je dan nu snel in om de laatste nieuwtjes en aabiedingen te ontvangen

Openingstijden

Maandag
13:00u - 18:00u
Dinsdag09:00u - 18:00u
Woensdag09:00u - 18:00u
Donderdag09:00u - 18:00u
Vrijdag09:00u - 20:00u
Zaterdag09:00u - 17:00u
ZondagGesloten

Locatie

Sterkselseweg 6/8
6026 EB Maarheeze

Tel. 0495 - 591288
Email: info@wintersdranken.nl